Άστεγος.gr... Άνεργος.... Ανασφάλιστος.... Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που βρέθηκαν από την μια μέρα στην άλλη χωρίς στέγη... χωρίς εργασία..... χωρίς ιατροφαρμακευτική ασφάλεια με τις σοσια-ληστρικές και τελευταία συριζέικες πολιτικές συνεπικουρούμενες από έναν άκρατο νεοφιλελευθερισμό.... Φωτογραφία: Herni Cartier Bresson

.......................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη... Νίκος Μπελογιάννης

****


“Ηomo hominis lupus” - o άνθρωπος λύκος για τον συνάνθρωπό του

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ζωή στα χαλάσματαΕπιζών του σεισμού πίνει τσάι με συντροφιά τον τετράποδο φίλο του, σε μια προσπάθεια να βρει κανονικούς ρυθμούς ζωής σε ένα περιβάλλον που έχει ήδη καταρρεύσει.
Ο ισχυρός σεισμός των 7,7 βαθμών που έπληξε το νοτιοδυτικό Πακιστάν είχε αποτέλεσμα να χάσουν μέχρι στιγμής τη ζωή τους 327 άνθρωποι. Τοπικοί αξιωματούχοι εκτιμούν ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί δραματικά.
Οι περισσότερες καταστροφές σημειώθηκαν στην Μπαλουτσιστάν, την πιο εκτεταμένη, αραιοκατοικημένη και φτωχή επαρχία του Πακιστάν, της οποίας το υπέδαφος είναι γεμάτο υδρογονάνθρακες και μεταλλεύματα.

Πηγή: Reuters.

1 σχόλιο: