Άστεγος.gr... Άνεργος.... Ανασφάλιστος.... Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που βρέθηκαν από την μια μέρα στην άλλη χωρίς στέγη... χωρίς εργασία..... χωρίς ιατροφαρμακευτική ασφάλεια με τις σοσια-ληστρικές και τελευταία συριζέικες πολιτικές συνεπικουρούμενες από έναν άκρατο νεοφιλελευθερισμό.... Φωτογραφία: Herni Cartier Bresson

.......................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη... Νίκος Μπελογιάννης

****


“Ηomo hominis lupus” - o άνθρωπος λύκος για τον συνάνθρωπό του

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ανακοινώσεις χώρων στέγασης για τους αστέγους & άλλα απόλυτα χρήσιμα.

 Μην το προσπερνάς, διέδωσε το! Σώζουμε ζωές!


To note προέκυψε από μία ιδέα της φίλης Elsa Rain: "Σκεφτόμουνα πως θα γίνει να μαζέψουμε όλες τις ανακοινώσεις που έχουμε αναρτήσει για τους αστέγους και τους χώρους που θα φιλοξενηθούν σε ένα κείμενο?Έτσι ίσως ευαισθητοποιηθεί περισσότερος κόσμος και το δούμε παντού!"
Βοηθήστε να το κρατήσουμε επίκαιρο & να το διαδώσουμε!

Κρατήστε τα παρακάτω τηλέφωνα και διευθύνσεις κοινοποιήστε, όπου μπορείτε.
Όσοι πολίτες εντοπίσουν αστέγους που χρειάζονται βοήθεια, μπορούν να απευθυνθούν:
ΑΘΗΝΑ
*FLASH NEWS 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012*
Γκάζι - Τεχνόπολις. Άνοιξε αίθουσα (Δ12 -Νικος Γκάτσος) για αστέγους. Υπάρχει θέρμαση, τουαλέτες και κινητή ιατρική μονάδα του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Όπως έμαθα, η αίθουσα θα παραμείνει ανοιχτή σε όλη την περίοδο του παγετού, μιας και δεν προβλέπονται "αγώνες μπασκετ" κλπ. 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι περισσότεροι άστεγοι αρνούνται να ...εγκαταλείψουν το σημείο που κοιμούνται για να μεταφερθούν στην "Τεχνόπολη" επειδή φοβούνται μην χάσουν το πόστο τους και τους το πιάσει κάποιος άλλος. Αν θέλουμε να τους βοηθήσουμε να τους δίνουμε επι τόπου κουβέρτες, σλήπινγκ μπαγκς, νιτσεράδες, μεγάλα πλαστικά που στρώνουν ως υπόστρωμα, θερμός με ζεστό καφέ ή τσάι, πουλόβερ, κ.α. Παρακαλείται όποιος μεμονωμένα ή σε ομάδα τους επισκεφθεί για βοήθεια να είναι εξαιρετικά διακριτικός γιατί οι περισσότεροι φοβούνται ή ντρέπονται γι αυτό και είναι εχθρικοί. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ρωτάμε αν θέλουν να τους μεταφέρουμε στην "Τεχνόπολη", αν πουν όχι, τους ρωτάμε αν θέλουν κουβέρτες, σκεπάσματα, τα δίνουμε, φεύγουμε.

ΚΥΑΔΑ
Τηλ: 210 5246515 και 210 5239465
ΚΛΙΜΑΚΑ
Κων/πολεως 30,  Τ.Κ. 118 54, Βοτανικός.
Τηλ: 210 3410462 , 210 3417773
e-mail: homeless@klimaka.org.gr  
Το κέντρο θα παραμείνει  ανοικτό σε 24ωρη βάση παρέχοντας σε άστεγους της Αθήνας καταφύγιο και είδη 1ης ανάγκης. Παράλληλα η ομάδα παρέμβασης στο δρόμο πραγματοποιεί streetwork σε στέκια αστέγων ανταποκρινόμενη στις αυξημένες, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, ανάγκες επιβίωσης στο δρόμο.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Θερμαινόμενους στεγασμένους χώρους εξασφάλισε για τους αστέγους ο δήμος Θεσσαλονίκης ενόψει του κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει τη χώρα.
Οι χώροι αυτοί βρίσκονται:
Ε’ ΚΑΠΗ (Παράρτημα 13ο), οδός Γαμβέτα 56 και Φλέμιγκ 36 κατά τις ώρες από 8:00 πμ - 9:00 μμ.
Τηλ. 2310 838603  Fax  2310 838601
13ο Γυμνάσιο, οδός Εθν. Αμύνης 26 κατά τις βραδινές ώρες από 9:30 μμ - 8:00 πμ
Είναι προσβάσιμοι για όσους έχουν ανάγκη από προσωρινή φιλοξενία εξαιτίας του ψύχους καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο στη διάρκεια των επόμενων ημερών.

+ΑΠΟΛΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
[από την φίλη Αμαλία Λιάμη [0], και όχι μόνον]

********** ΣΙΤΗΣΗ **********
ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΑΝΑ ΝΟΜΟ!
Οι διαπιστώσεις που μπορούμε να κάνουμε για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι πολλές. Μια από αυτές, η βασικότερη είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που και στους καιρούς της 'αφθονίας' δεν έχουν κυριολεκτικά να φάνε. Δεν είναι ντροπή να ζητήσετε βοήθεια. Παρακάτω σας παρέχουμε πληροφορίες ανα νομό σχετικά με το πού μπορείτε να απευθυνθείτε.

ΙΔΡΥΜΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
 Πειραιώς 35, Αθήνα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2105239465 2105246516
e-mail: kyada@otenet.gr     http://www.kyada.gr
Το ΙΔΡΥΜΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ έχει ανάγκη από ρούχα, σεντόνια, παπλώματα. Εάν έχετε ρούχα (παιδικά /γυναικεία/ανδρικά), σεντόνια, παπλώματα που δεν χρειάζεστε πια, το ίδρυμα αστέγων Κ.Υ.Α.Δ.Α. δέχεται καθημερινά προσφορές 8:00-3:00 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ "Ο άλλος άνθρωπος"
Η κοινωνική κουζίνα "Ο άλλος άνθρωπος" είναι μια πρωτοβουλία τριών νέων παιδιών, που πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Κάθε ημέρα επισκέπτονται πλατείες της πόλης και μαγειρεύουν για όσους το έχουν ανάγκη. 
Η Κοινωνική Κουζίνα "Ο άλλος άνθρωπος", «στεγάζεται» στην Τσαμαδού 15 στα Εξάρχεια και έχει ανάγκη από τρόφιμα αλλά και από φαγητό, που περισσεύει σε εστιατόρια ή έτοιμο μαγειρεμένο σε σπίτι το οποίο αναλαμβάνουν μετά να μοιράσουν. Έχει όμως ανάγκη και από εθελοντές.
Τσαμαδού 13-15, Εξάρχεια
email: oallosanthropos@gmail.com
τηλ.: Κωνσταντίνος: 6980712657, Καλλιόπη: 6975872638
oallosanthropos.blogspot.com 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ
  • Αν είστε εστιάτορας και έχετε περίσσευμα φαγητού, επικοινωνήστε με τον "Άλλο άνθρωπο" για να κανονιστεί η παραλαβή.
  • Μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα για μαγείρεμα. 
  • Μπορείτε να μαγειρέψετε κάτι σπίτι σας και να το προσφέρετε. Θα μας βρείτε καθημερινά στην Τσαμαδού 15, Εξάρχεια, 11:00-13:00.
  • Μπορείτε να συμμετέχετε στην πρωτοβουλία πιο ενεργά, βοηθώντας στο επί τόπου μαγείρεμα και τη διανομή.

Συλλογικές κουζίνες
Συλλογική Κουζίνα Στεκιού Μεταναστών ELCHEf, http://tsamadou13-15.espivblogs.net
Συλλογική Κουζίνα Αυτόνομου Στεκιού, http://autonomosteki.espivblogs.net
Συλλογική Κουζίνα κατάληψης Σκαραμαγκά, http://pat61.squat.gr

********** ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ**********
ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Τηλ: 210.32.13.150 & 210.32.13.850
επικοινωνία: Χριστινα Σαμαρτζή (Αθήνα). 
Σαπφούς 12, 105 53 Αθήνα. ( http://g.co/maps/7zxvf )
info@mdmgreece.gr
Πιο συγκεκριμένα, χρειαζόμαστε ΑΜΕΣΑ :
• Γάλα (Κουτιά)
• Παιδικά Γάλατα
• Παιδικές Τροφές
• Ρύζι
• Όσπρια
• Μακαρόνια
• Λάδι
 Τόποι συγκέντρωσης  τροφίμων :
• Σαπφούς 12, πλατεία Κουμουνδούρου, Αθήνα
• Αριστείδου 5 & Ξενοφώντος, Πέραμα
• Ίωνος Δραγούμη 65, Θεσσαλονίκη
• Μπόνιαλη 11, Χανιά
• Κράνου 13, Καβάλα
Οι Γιατροί του Κόσμου, σύμφωνα με τις αρχές τους και την πάγια τακτική της Οργάνωσης, θα παραδώσουν οι ίδιοι όλο το υλικό στον πληθυσμούς που το έχουν ανάγκη.

ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
[2]
Η καρδιά των προγραμμάτων της PRAKSIS χτυπά στα δύο Πολυϊατρεία της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κύριος στόχος τους είναι η καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων και η υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους.
Τα Πολυϊατρεία της PRAKSIS στελεχώνονται τόσο από έμμισθους όσο και από εθελοντές γιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και κοινωνικούς επιστήμονες που με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση αντιμετωπίζουν καθημερινά τις ανάγκες ανθρώπων που έχουν δικαίωμα να ελπίζουν σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Στα Πολυϊατρεία της PRAKSIS παρέχεται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μέσω οργανωμένου γενικού ιατρείου, γυναικολογικού ιατρείου και οδοντιατρείου. Η ιατρική υπηρεσία διαθέτει όλο τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό (ηλεκτροκαρδιογράφος, υπερηχογράφος) για παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης. Υποστηρικτικά λειτουργεί φαρμακείο, παρέχοντας δωρεάν φάρμακα στους ασθενείς.
Διευθύνσεις και Aτομα Επαφής
Πολυιατρείο Αθήνας
Παιωνίου 5, Πλ. Βικτωρίας,
10440 
Αθήνα, 
Τηλ. 210 82 13 704,
fax. 210 82 13 713
Συντονίστρια προγραμμάτων Αθήνας: Αναστασία Τσουφάκη , a.tsoufaki@praksis.gr

Πολυιατρείο Θεσσαλονίκης
Αρκαδιουπόλεως 1 και Αγ. Δημητρίου, 54632, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 55 61 45
fax. 2310 55 17 30
Συντονίστρια προγραμμάτων Θεσσαλονικής: Στεφανία Πανταζή, s.pantazi@praksis.gr

Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη
Δωρεάν υπηρεσίες σε ανασφάλιστους πολίτες Έλληνες και αλλοδαπούς παρέχει το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης το οποίο λειτουργεί από τις 7 Νοεμβρίου σε χώρο που διέθεσε το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκη στην οδό Αισώπου 24 στο Βαρδάρη.
Λειτουργεί καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και θα έχει τακτικά ιατρεία γενικής ιατρικής, νευρολογικό, παιδιατρικό, ψυχιατρικό, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, οδοντιατρείο και φαρμακείο. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 520386 τις πρωινές ώρες των εργάσιμων ημερών.
Η πρωτοβουλία υγειονομικών για τη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου απευθύνει έκκληση στους πολίτες για την ενίσχυση του ιατρείου και του οδοντιατρείου με εξοπλισμό και για την αγορά των αναλώσιμων υλικών και των απαραίτητων φαρμάκων που θα χορηγούνται δωρεάν στους ασθενείς. 

Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αθήνας

Σέρρες: Κοινωνικό Φαρμακείο
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φαρμακείο από το δήμο Σερρών σε συνεργασία με το Φαρμακευτικό Σύλλογο και την σύμπραξη της Α’ ΔΟΥ Σερρών.
Σύμφωνα με την ΕΡΑ Σερρών, το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί στο χώρο των γραφείων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών,στην οδό Δημητρίου Σπυρίδη 12, και δικαιούχοι είναι οι συνδημότες μας που δεν δικαιούνται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω οφειλών τους στο ασφαλιστικό ταμείο τους και άποροι που το νοσοκομείο δεν μπορεί να τους προμηθεύσει τα φάρμακα που δικαιούνται λόγω έλλειψης τους ή λόγω της αξίας τους.
Λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 11 έως τις 12 το πρωί.


********** ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΟΜΑΔΕΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΕΜΠΟΡΙΟ **********
Ομάδα ΡΕΤΟ, πρώην ναρκομανών.
 Τηλ. 210 66 25 096
Παίρνουν οτιδήποτε, είτε λειτουργεί, είτε όχι, και απασχολούν άτομα για επισκευές ή κατασκευές.
Έχουν ένα ή δύο μαγαζιά με μεταχειρισμένα αντικείμενα/έπιπλα κτλ.
Παραλαμβάνουν από το σπίτι, μεγάλα και μικρά αντικείμενα (έπιπλα, ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα, παιχνίδια κ.ά)

«Πράσινος Γάτος»: ανακύκλωση προιόντων
 Ιπποκράτους 142, 6979178257
Ο Πράσινος Γάτος δέχεται τα πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πια.
Αντί να τα ανεβάσουμε στο πατάρι ή (πόσω μάλλον) να τα πετάξουμε στα σκουπίδια, μπορούμε να ανηφορίσουμε την οδό Ιπποκράτους και να αφήσουμε τη κ. Σοφία Φιλέρη και το... γάτο της να βρουν γι' αυτά νέο ιδιοκτήτη. Προηγουμένως, η Σοφία θα έχει... ζυγίσει το νέο εμπόρευμα και θα μας έχει δώσει ένα άκρως συμβολικό αντίτιμο.
Στον Πράσινο Γάτο μπορεί κανείς να βρει πληθώρα αντικειμένων, από ρούχα (τα οποία, σημειώνουμε, πλένονται σε επαγγελματικά πλυντήρια με έξοδα της ιδιοκτήτριας και σιδερώνονται από την ίδια!), μέχρι CD, DVD, βιβλία σε όλες τις γλώσσες, παιχνίδια, αλλά και χειροποίητα αντικείμενα, με τιμές από 1,5 ευρώ μέχρι περίπου 50 (τόσο κοστολογήθηκε ένα επώνυμο ταγιέρ).
Ο Γάτος τροφοδοτεί συνεχώς οργανώσεις, όπως π.χ. η "Κλίμακα" η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των αστέγων, ενώ βρίσκεται σε συνεργασία και με βιοτεχνία στα Καμίνια που φτιάχνει στουπιά από ανακυκλωμένα υφάσματa
(από άρθρο της εφημερίδας Καθημερινή). 

SKOROS
 O Σκοροχώρος βρίσκεται στην γωνία Ζ. Πηγής & Ερεσού στα Εξάρχεια.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981076913 (μόνο στις ώρες λειτουργίας του Σκόρου)
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Πέμπτη 17:30 20:30 Παρασκευή 17:30 22:30 Σάββατο 11:30 15:00
Στο πλαίσιο της προσπάθειάς για μια αλληλέγγυα οικονομία και μια εναλλακτική μορφή οικονομικής ζωής, ο Σkόρος αποφάσισε να πειραματιστεί με έναν διαφορετικό τρόπο «κατανάλωσης».
Στο χαριστικό παζάρι υπάρχουν διάφορα αντικείμενα που για κάποιον δεν είναι χρήσιμα αλλά που κάποιος άλλος μπορεί να τα χρειάζεται. Επειδή δεν είναι όλα για τα σκουπίδια: τα πράγματα χάνουν την αξία τους όταν δεν χρησιμοποιούνται.
Χωρίς τιμή (γιατί άλλο αξία και άλλο τιμή), χωρίς χρήματα. Χωρίς να χρειάζεται να φέρουμε κάτι για να πάρουμε κάτι άλλο.
Μόνος όρος: να χρησιμοποιήσουμε αυτό που θα πάρουμε.
Φέρτε αντικείμενα, ρούχα, βιβλία, cd, και ό,τι άλλο δεν χρησιμοποιείτε στο πατάρι του Σπόρου και πάρτε ό,τι σας είναι χρήσιμο!
Για τα προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς στον Σκόρο, αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τη φιλοσοφία του, επισκεφτείτε το http://skoros.espiv.net/about

xariseto.gr (Reuse, Reduce, Recycle)
 Στο πλαίσιο της προσπάθειάς για μια αλληλέγγυα οικονομία και μια εναλλακτική μορφή οικονομικής ζωής, το xariseto.gr προτείνει ένα διαφορετικό τρόπο «κατανάλωσης».
Ένα πάρε-δώσε χωρίς χρήματα, ένα χώρο αλληλεγγύης. Στο website μπορεί να βρει κανείς διάφορα αντικείμενα που για κάποιον δεν είναι χρήσιμα αλλά κάποιος άλλος μπορεί να τα χρειάζεται. Εξάλλου, όπως λένε και οι δημιουργοί του xariseto.gr, "Η επαναχρησιμοποίηση δεν είναι ντροπή ή μειονέκτημα, είναι πρόταση και στόχος , είναι ένας εναλλακτικός τρόπος ανακύκλωσης!" www.xariseto.gr

Χαριστικά παζάρια
Σκόρος, www.skoros.espiv.net
Μην το πετάς, χάρισε το, www.xariseto.gr
Χαρίζω, www.xarizo.blogspot.com
δίκτυο Freecycle, freecycle.wikispaces.com/freecycle_gr
Ηλιόχωρος, www.iliohoros.gr/pazari/
[1]

Αλληλέγγυο εμπόριο
Ο Σπόρος, www.sporos.org
Ομάδα Εναλλακτικού και Αλληλέγγυου Εμπορίου “Nosotros”, enallaktiko-emporio.blogspot.com
Εμείς και ο Κόσμος, www.nuestromundo.gr
Terra Verde Χανιά, http://terraverdexania.blogspot.com,La Candona, www.lacandona.gr
[1]
***************************************************************
Κωνσταντίνα Τρίμμη
Τηλ.: 2310 275920
Από 1 Φεβρουαρίου 2012 προσφέρω δωρεάν συνεδρίες στη περιοχή της Θεσσαλονίκης σε ανθρώπους που βρίσκονται στο δρόμο και αντιμετωπίζουν προβλήματα.

__________________________________________________________________________
Credits:
[0] Αμαλία Λιάμη 
[1] Pasta Flora
[2] Akhila Vrindavana

  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι/οποια(-ος) γνωρίζει κάτι χρήσιμο, κάτι που μπορεί να βοηθήσει, μπορεί να το προσθέσει στο παρόν σαν σχόλιο, ή απλά να μου το στείλει σαν μήνυμα για να το προσθέσω στο κείμενο. Μπορούμε ΜΑΖΙ να το εξελίξουμε - μακάρι να μπορέσει να λειτουργήσει σαν 'εργαλείο'....   
  • Μην το προσπερνάς, διέδωσε το! Σώζουμε ζωές!
  • Φωτογραφία (c)Dimitrios Bouras 2012. All rights reserved.
  • Up-dated: Jan. 23, 2012 @19:23


όλα σε ένα:
Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα /
Ανέμελα νιάτα και χαρά /
Απελπισία και κρύο / 
και..οι ομιλούντες τοίχοι της Αθήνας που τα καταγράφουν όλα
(c)2012 Dimitris Bouras.
Digital Watermarking by Digimarc®
όλα σε ένα: Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα / Ανέμελα νιάτα και χαρά / Απελπισία και κρύο / και..οι ομιλούντες τοίχοι της Αθήνας που τα καταγράφουν όλα (c)2012 Dimitris Bouras. Digital Watermarking by Digimarc®
(c)2012 Dimitris Bouras.
[Part of my journey through streets and neighborhoods of Athens]
Digital Watermarking by Digimarc®
(c)2012 Dimitris Bouras. [Part of my journey through streets and neighborhoods of Athens] Digital Watermarking by Digimarc®
(c)2012 Dimitris Bouras.
[Part of my journey through streets and neighborhoods of Athens]
Digital Watermarking by Digimarc®
(c)2012 Dimitris Bouras. [Part of my journey through streets and neighborhoods of Athens] Digital Watermarking by Digimarc®
(c)2012 Dimitris Bouras.
[Part of my journey through streets and neighborhoods of Athens]
Digital Watermarking by Digimarc®
(c)2012 Dimitris Bouras. [Part of my journey through streets and neighborhoods of Athens] Digital Watermarking by Digimarc®

1 σχόλιο: