Άστεγος.gr... Άνεργος.... Ανασφάλιστος.... Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που βρέθηκαν από την μια μέρα στην άλλη χωρίς στέγη... χωρίς εργασία..... χωρίς ιατροφαρμακευτική ασφάλεια με τις σοσια-ληστρικές και τελευταία συριζέικες πολιτικές συνεπικουρούμενες από έναν άκρατο νεοφιλελευθερισμό.... Φωτογραφία: Herni Cartier Bresson

.......................* κιτρινισμένες λιθογραφίες * για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάνονται στην εποχή μας...
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη... Νίκος Μπελογιάννης

****


“Ηomo hominis lupus” - o άνθρωπος λύκος για τον συνάνθρωπό του

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ηλικιωμένος ζει στην παραλία κάτω από μια βάρκα...ΖΗΤΩ και πάλι ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τα Μεσοπρόθεσμα

Δήμος Κορωπίου


Μια απίστευτη ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα τοnotioanatolika.gr. Η μοίρα έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο σε έναν υπερήλικα ο οποίος στεγάζει τις τελευταίες μέρες της ζωής του κάτω από μια βάρκα.
Μπροστά στο αδιέξοδο της ανέχειας, ο ηλικιωμένος έχει εγκατασταθεί σε παραλία του Κορωπίου και σε μια παλιά βάρκα έστησε ένα καταφύγιο για να προφυλάσσεται όσο είναι δυνατόν από τον καιρό! Μαζί του είχε και μια σκυλίτσα την οποία ανέλαβαν να στειρώσουν φιλόζωοι. Το ζώο για πολλοστή φορά ήταν έγκυος μιας και ο ιδιοκτήτης της δεν μπορούσε να την προφυλάξει.
Ο ίδιος ο ηλικιωμένος δέχεται τα χτυπήματα της ζωής χωρίς να διαμαρτύρεται, περήφανος. Η μόνη βοήθεια που πιθανόν να δεχθεί είναι κάποια είδη πρώτης ανάγκης και τροφές κατά προτίμηση κονσέρβες.
Όσοι μπορούν να βοηθήσουν, ας επικοινωνήσουν στο facebook με την Evi V Hatzidaki



_____________________

http://notioanatolika.gr/index.php/thema/2496-koropi-ilikiomenos-zei-stin-paralia
- από το: http://anatolikiattikinews.blogspot.gr/

1 σχόλιο: